РІЗДВО ГОСПОДА ІІСУСА ХРИСТА!

У храмах благочиння відбулись Святкові Богослужіння. Так у храмі на честь Святителя Спиридона Єпископа Триміфунтського Чудотворця с.Осещина традиційно діти привітали настоятеля протоієрея Олександра Стасіва, духовенство храму і усіх присутніх на Божественній Літургії парафіян із Різдвом Христовим!
Дитячи пісне співи, читання віршів дуже зворушливо було слухати усім дорослим. Адже діти, це ті, на кого ми дорослі, повинні бути схожими: «Будьте як діти..».
Отець Олександр Стасів слухав із сльозами на очах усі ці дитячі привітання.
Різдво Христово – це Свято, яке об’єднує усіх людей, у яких серце здатне відчути Божу благодать. Адже у цей день у храми УПЦ заходить дуже багато людей, як віруючих-хрещених, так і хрещених, але нецерковних. Що ж так притягує їх у храми? Звісно – Божа благодать! І якщо серце людини чисте і смирене, то Господь ввійде у нього і буде там перебувати…
Так і сьогодні , люди йшли до храмів, хто на Божу Службу, а хто запалити свічку за рідних і близьких. А Божа любов вона приймає усіх, і ось саме це притягує православних до власних храмів.

Після привітань протоієрей Олександр Стасів подарував діткам подарунки із солодащами, а потім ще зробили загальне фото на згадку про цей чудовий зимовий день!
Також у храмі на честь Святителя Миколая Мир Лікійських Чудотворця с. Новосілки маленькі парафіяни привітали Різдвяним концертом настоятеля храму протоієрея Василія Мучичку і всіх присутніх.

Це було дуже яскраве дійство. Знамено те, що храм знаходиться у стадії будівництва, Богослужіння звершуються у тимчасовому приміщенні, але ці труднощі не зламують дух, вони навпаки об’єднують парафіян у перенесені незгод.

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.