День пам’яті Святителя Спиридона 25 грудня 2022 року

24 – 25 грудня 2022 року
Престольне Свято у храмі на честь Святителя Спиридона Єпископа Триміфунтського Чудотворця

25 грудня 2022 року у день пам’яті Святителя Спиридона Великого Чудотворця, як завжди, ось уже протягом 17 років, урочисто святкується ця знамена подія у храмі на честь Святителя Спиридона с. Осещина 2-го Вишгородського благочиння Бориспільської Єпархії УПЦ.
Напередодні було Всенічне бдіння на честь свята, а у сам день свята була звершена Божественна Літургія, яку очолив настоятель протоієрей Олександр Стасів у співслужінні з духовенством благочиння.
Традиційно у цей день, рано вранці виходить Хресна хода православних на чолі з протоієреєм Василієм Мучичка з храму Святителя Миколая Чудотворця с.Новосілки до храму Святителя Спиридона Чудотворця у с. Осещина. На фото видно як це урочисто відбувалося.
Усі присутні молились до Господа про саме значне і насущне для всіх – дарування миру Україні, нашому народу, молились за наших парафіян, які наразі захищають країну із зброєю в руках, про тих , хто вимушений був виїхати далеко від своїх домівок, про страждаючих і нуждених, про тих добрих «самарян», які допомагають цим людям.
По закінченню Літургії відбулась Хресна Хода із читанням Евангелія, після проповіді настоятеля, усі присутні підходили до хреста і кожен отримав подарунок на честь престольного Свята.
Дітлахи звичайно отримали цукерки і шоколад.
Молитвами Святителя Спиридона Єпископа Триміфунтського Чудотворця, спаси Господи души наша!

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.