Вітання з Днем Народження клірику храму

30 травня 2021р.
Завершує хроніку значних подій нашої парафії у травні, це передостанній день місяця – день народження нашого дорогого диякона отця Володимира Іванченко!
Вже багато років наші сім’ї – сім’я настоятеля храму на честь Святителя Спиридона Єпископа Триміфунтського Чудотворця с.Осещина Бориспільської Єпархії УПЦ протоієрея Олександра Стасіва і сім’я диякона Володимира Іванченка, пліч о пліч виконують саму священну місію на землі – звершують Богослужіння Господеві Іісусу Христу!
Для священника велика нагорода від Господа, коли поруч з ним надійний помічник, адже диякон це той, хто молитовно приймає участь із священником у звершенні Євхарістії, самого головного богослужіння Церкви Христової, той, хто своїм гласом «Благослови Владыко!» на початку богослужінь, направляє увагу і сердця присутніх на головні дійства, що будуть зараз відбуватися у храмі, закликає нас відірватись від мирської суєти і «піднятися» у Горнє, там де Христос …
А як тремтять наші сердця від дияконського піснеспіву на утреній «Утверди Боже, Святую Православную Веру, Веру православных христиан»… словами не передати цей стан душі!
Ми Вас дуже поважаємо і щиро любимо, дорогоий отець Володимир! Бажаємо Вам многая літа у здравії і спасінні! Мира, благополуччя, Божого благословіння усій Вашій благочестивій сімї!

Нет фотографий

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.