Престольне Свято Нашого Храму

Парафія на честь Святителя Спиридона Єпископа Триміфунтського Чудотворця Бориспільскої Єпархії УПЦ у 16-й раз відсвяткувала своє престольне свято – день пам’яті великого Угодника Божого Святителя Спиридона Єпископа Триміфунтського Чудотворця.
Цього разу святкування відбувалося у складних умовах, коли по всій країні введено адаптивний карантин, але православні люди не змогли не прийти до нашого храму, бо реальна поміч Святого Спиридона спонукала їх до цього.
Звичайно, православні є законослухняними і старалися дотримуватись усіх рекомендацій щодо знаходження у храмі, це і соціальна дистанція, і наявність захисних масок на обличчі.
На святкове Богослужіння приїхали священики і першого і другого Вишгородських благочиннь.
Очолив Божественну Літургію у цей день благочинний першого Вишгородського округу протоієрей Димитрій Денисенко у співслужінні з благочинним другого Вишгородського округу протоієреєм Олександром Стасівим і багаточисленим духовенством.
В звязку з карантиними заходами, загальна трапеза була відмінена, але натомість настоятель храму протоієрей Олександр Стасів приготував для усіх присутніх святкові їстівні подаруночки, кожний з яких містив пиріжки, шоколадки, мандаринки, печиво), а дітлахи, як зазвичай, отримали великі подарунки з цукерками та тістечками. Це дуже сподобалось усім, адже так приємно отримати хоч часточку святкової трапези Святителя Спиридона.
Святитель отче наш Спиридоне, моли Господа, за всіх , хто шанує твою пам’ять !

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.