II Вишгородське благочиння взяло участь у Великій Хресній Ході до Свята Хрещення Русі

«Жива Мать городов русских!»
1033 річчя Хрещення Русі!
27.07.2021р.
Велика Хресна Хода вірних Української Православної Церкви цього року стала тріумфом нашої православної віри, і головне – нашої Української Православної Церкви.
Нараховано більше 350-ти тисяч її учасників, серед яких і ми мали честь бути. Ми – це духовенство і парафіяни храмів другого Вишгородського Благочиння Бориспільської Єпархії УПЦ.
Не можливо передати словами духовне піднесення усіх присутніх, йшли Ходою і старі і малі, і ті, хто у звичайний час не могли пройти більше 100 метрів у день, але тут – у Хресній Ході неначе змінився час і «естества чин»… Молитовний стан усіх учасників був надзвичайний.
Духовенство другого Вишгородського Благочиння Бориспільської Єпархії УПЦ на чолі із благочинним протоієреєм Олександром Стасівим забезпечило організовану поїздку усіх парафіян, які виявили бажання прийняти участь Великій Хресній Ході 2021 року. З молитвою на устах ми провели весь цей день!
Слава Богу нашому Ісусу Христу!
Низький уклін всім православним, які сповідують нашу Віру , які залишили свої домівки, свою повсякденну працю, і за свої власні кошти приїхали до Києва, щоб прийняти участь у Святі Хрещення Русі, та засвідчити свою відданість Українській Православній Церкві, Предстоятелем якої є Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій!
Поки ми Віруємо – доти ми Живі перед Господом!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.