Паломництво до Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври – березень 2021р

Напередодні Великого Посту, за благословенням настоятеля храму на честь Святителя Спиридона Єпископа Триміфунтського Чудотворця с.Осещина Бориспільської Єпархії УПЦ протоієрея Олександра Стасіва, група парафіян здійснила паломництво до святині нашої землі – Києво-Печерської Лаври.
Мета цього паломництва – вклонитись Святим Преподобним Отцям Лаври, і попросити їх благословення і молитовної допомоги на Великий Піст.
Ми усі розуміємо, що час Великого Посту надано християнам для переосмислення свого власного духовного стану, для підведення підсумків своїх духовних звершень і падінь, та й власне для того, щоб піднявши свої очі на ікону митарств прп. Феодори, яка розміщена перед входом до Ближніх Печер Лаври, і уважно дивлячись на кожне з двадцяти митарств, кожен з нас зважив свої духовні сили на цей шлях, якого не мине ні одна людська душа.
Також у цей день наша група відвідала Свято-Покровський Голосіївський чоловічий монастир, вклонилися його святиням, помолилися коло блаженної матушки Аліпії, відвідали дорогі могилки наших духовних наставників – іромонаха Романа (Косовського) і монахіні Людмили (Косовської).
Моліть Бога за нас святі отці і матері наші!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.