Відбулася загальна сповідь і соборне служіння Божественної Літургії Передосвячених Дарів духовенством Першого та Другого Вишгородського благочиння

7 березня 2018 р. з благословення Високопреосвященнішого Антонія митрополита Бориспільського і Броварського, в храмі святих Бориса та Гліба Вишгородського району, відбулася загальна сповідь і соборне служіння Божественної Літургії Передосвячених Дарів духовенством Першого та Другого Вишгородського благочиння. Очолив Богослужіння благочинний Першого Вишгородського благочиння, протоієрей Димитрій в співслужінні благочинного Другого Вишгородсього благочиння протоієрея Олександра Стасіва та духовенства благочиння.

Цього дня відбулося традиційне великопісне спільне говіння священнослужителів, під час якого кожен священик очистив свою душу через сповідь у духівника благочиння та причастився Святих Христових Таїн.

Після завершення Божественної Літургії, благочинні прот.Димитрій та прот.Олександр привітали усіх з таїнством духовного очищення та наголосили на важливості священицького служіння і відповідальності за душі ввіреної їм пастви.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.