Престольне Свято села Жукин

Дорогі браття і сестри у Христі ! Дозвольте усіх Вас поздоровити з святом -днем святителя Миколая! Для нашого храму та села це особливе свято тому що жукинський храм іменується на честь святителя Миколая “зимового” а Жукинці святкують ще і день села.
Усе життя св. Миколая було сповнене благодіяннями та чудесами. Церква прославляє Миколая Чудотворця як швидкого помічника усім, хто опинився в біді та скорботах.Святий допомагав потопаючим, визволяв полонених, рятував від смертної кари невинних, зцілював хворих: повертав зір, мову, позбавляв кульгавості. Допомагав позбутися убогості, дарував їжу голодним, був помічником та заступником. Він швидко з’являвся там, де потрібна була допомога. І сьогодні він приходить до тих, кому необхідне його заступництво. Його чудес не злічити. Усе життя Миколая Чудотворця було сповнене любов’ю до ближнього. Навіть смерть не зупинила його благородних справ, його чудеса звершаються і сьогодні.
Всім своїм життям святитель Миколай дає нам приклад людського відношення до Бога і Божих заповідей. От і Жукинська парафія для Господа намагається присвятити все найкраще своіми справами наслідуючи приклад святого Миколая і завжди приносить Господу молитву за усіх нужденних страждаючих і в неволі перебуваючих надаючи ім посильну допомогу. І цього року в Жукині був Воздвинутий величний Поклонний хрест, постійно поводиться оздоблення храму .
А сьогодні на престольне свято 19 грудня з соборною молитвою до Господа та святителя Миколая запалена пудова (16 кг) воскова свічка “миру і любові в Украіні” яка була виготовлена на пожертви жукинців. Дякуєм і всім Вам за Соборну молитву у нашому святому храмі Також усім небайдужим до майбутнього Нашої матері України та святої Православної канонічної церкви.

З повагою ,молитвою та братською любов’ю до Вас Голова жукинської парафії настоятель храму на честь святителя Миколая протоієрей Віталій Мазурко

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.