Перша річниця існування дитячого криласу Храму на честь Святителя Спиридона Єпископа Триміфунтського Чудотворця Бориспільської Єпархії УПЦ.

Рівно рік назад, 30–го вересня 2017 року, вперше дитячий хор, під чуйним керівництвом регента матушки Марини Іванченко, прийняв участь у виконані пісенних співів Божественної Літургії.
Це день пам’яті Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії!
Є дуже символічним, що саме у день цих маленьких Святих Мучениць наші діти вперше співали самостійно на криласі. Впевнені, що ці діти – це соль нашої землі, і віримо, що вони наша надія і любов, а мудрість їм дарує Господь за їх старання.
І після цього дня, на протязі усього року, кожну суботу, дитячий хор приймав активну участь у виконані співів Божественної Літургії. Дітки приходили і приїжджали до храму і у дощ, і у спеку, і у сніг.
Так, було б неправдою, стверджувати, що вони не хотіли поспати у свій «законний» вихідний, або порозважатися з друзями, але всіх об’єднало почуття відповідальності за взяте благословення у настоятеля храму протоієрея Олександра Стасів співати Божественну Літургію.
От і цього 2018 року, 30-го вересня , ми радісно відзначили першу річницю створення дитячого криласу! За рік багато, що змінилося, де – хто відійшов від храму, незважаючи на те , що брав (ла) благословення у священика на участь у криласі, де – хто полінився, але основна частина співаків були присутні у цей день на криласі! І честь їм, і хвала!
Низький уклін батькам наших маленьких співаків, без їхньої допомоги звичайно ж, нічого б не вийшло.
Треба сказати, що співаки на криласі нагадують нам ангелів, адже першими, хто співав та славословив Господа у хорі, були саме ангели.
Дітки за цей рік дуже змінилися, подорослішали, стали духовно грамотними дітьми, які трудом і молитвою долають свій шлях до Бога, адже Царство Небесне нудиться!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.