28 січня 2018 рік

Ось минув ще один недільний день подарований нам Господом. Що доброго зробили ми за цей день? Яким він пішов у вічність?
У нашій парафії на честь Святителя Спиридона Єпископа Триміфунтського Чудотворця проходили Богослужіння з вечора п’ятниці і до вечора неділі, які очолював настоятель парафії протоієрей Олександр Стасів у спів служінні з ієреєм В’ячеславом Стеценко. Звершення Божих служб – це головна мета нашого перебування у Храмі, адже на цих службах ми підносимо До Бога і славослов’я і свої молитви – прохання за себе і своїх близьких і рідних, за спасіння наших безсмертних душ.
Треба відзначити, що для здійснення Богослужінь передує наведення порядку у приміщенні Храму, та на церковному подвір’ї, репетиції криласу, приготування трапези, розміщення інформації на сайті парафії та багато чого іншого. І все це робиться стараннями настоятеля храму протоієреєм Олександром Стасівим разом з братією і усіма парафіянами без виключення, адже кожний з нас вносить свою посильну «лєпту» для звершення Божих служб.
У цю неділю, як завжди відбувались заняття Недільної школи для діток молодшого і середнього шкільного віку. Раба Божа Іоанна Клічук провела майстер – клас для молодших діток по виготовленню смачного італійського печива, яке називається біскотті. Печиво вийшло дуже смачним і з великим задоволенням його скуштували усі присутні на трапезі.
А раб Божий Сергій Геранін – викладач Недільної школи для старших діток провів урок з теми «Характеристика часу, коли жила сім’я праведного Ноя, та історія цієї сім’ї». Тут, як завжди був цікавий діалог з учнями. Уроки Сергія – це не «сухе» викладання історичних фактів або біблейських історій.
Насамперед Сергій старається на прикладах подій з життя єврейського народу, викладених у Біблії, заставити дітей самостійно робити висновки, чому відбувались такі події, у чому причина, як теперішній час повторює помилки давніх часів. Дітям дуже до вподоби такі уроки!
Після усіх цих трудів, наша приходська сім’я дружньо пообідала за трапезою у зв’язку з святкуванням у цей день ще й дня народження нашої дорогої Тетяни Трухан, яка як справжня християнка завжди щедро і смачно пригощає нас своїми смачними стравами та тістечками! Многая і благая їй на довгії літа!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.