Чин освячення Вищедубечанської школи

19 вересня, у день святкування усім православним світом Чуда Архистратига Михаїла в Хонах, відбулося урочисте відкриття, після капітального ремонту, Вищедубечанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у селі Пірново.

У цій школі навчаються діти, які проживають в с.Вища Дубечня і в с.Пірново Вишгородського району Київської області. Школа розташована на території 2-го Вишгородського Благочиння Бориспільської Єпархії УПЦ.

По благословенню Високопреосвященнішого Антонія митрополита Бориспільського та Броварського, було здійснено Чин освяченя школи  протоієреєм Олександром Матіюк і ієреєм Володимиром Бабчій, які є настоятелями храмів цих селищ.

Священики окропили кабінети і класи Святою водою, та побажали усім присутнім сили, наснаги і Божого благословення на добрі справи.

Розділити радість учнів, батьківської громади та педагогічного колективу завітали голова Вишгородської районної державної адміністрації Вячеслав Савенок, голова Вишгородської районної ради Ростислав Кириченко, депутатський корпус Вишгородської районної ради, начальник відділу освіти Вишгородської районної державної адміністрації Тетяна Фороща, громадськість.

Кожен бажав школярам, які навчатимуться у оновленій школі, успіхів, гараздів та гарних оцінок.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.